Renkaiden vaihto

Renkaiden vaihto, tasapainotus ja rengasmyynti

Renkaiden vaihto

Tule vaihdattamaan autosi renkaat Autopalvelu Aaltoselle Järvenpäähän! Meiltä saat kattavasti renkaisiin liittyvät työt saman katon alta uusien renkaiden hankinnasta aina niiden alla laittoon.

renkaiden vaihto Järvenpää
Henkilöautojen renkaiden vaihto
30€

Sisältää: Renkaiden kuntotarkastuksen, rengaspaineiden tarkastuksen, renkaiden jälkikiristyksen, silmämääräisen pyöräkotelon kuntotarkastuksen (esim. jarrut ja jousitus).

30€
Pakettiautojen renkaiden vaihto
40€

Sisältää: Renkaiden kuntotarkastuksen, rengaspaineiden tarkastuksen, renkaiden jälkikiristyksen, silmämääräisen pyöräkotelon kuntotarkastuksen (esim. jarrut ja jousitus).

40€
Renkaiden tasapainotus
65€
65€
Renkaan paikkaus
30€

Renkaan vuotaessa, renkaiden paikkaus on mahdollista, mikäli renkaisiin on tullut pistomainen vaurio esimerkiksi ruuvista.

30€
Uudet renkaat
alkaen 300€

Meiltä saat laajasti eri merkkien renkaita halvemmista malleista aina kalliimpiin testi voittajiin.

alkaen 300€

Henkilöautoon

30€

Pakettiautoon

40€

Renkaiden tasapainotus

65€

Vaihdattamalla renkaat meillä, vaihtoon sisältyy aina:

  • Renkaiden kuntotarkastus
  • Rengaspaineiden tarkastus
  • Renkaiden jälkikiristys (Alumiinivanteilla varustettujen autojen renkaita vaihdettaessa, tulisi renkaat jälkitarkastaa noin 100km ajon jälkeen momenttiavaimella ja varmistaa, että kaikki pultit ovat asianmukaisesti kiinni.)
  • Silmämääräisesti kuntotarkastuksen pyöräkoteloon, tarkistamme esimerkiksi jarrujen ja iskunvaimentimien kunnon ja saat tiedon jos edessä on tulevia huoltotarpeita.
renkaiden tasapainotus Järvenpäässä

Renkaiden tasapainotus

Renkaiden tasapainotus kannattaa tarkistaa, mikäli auto täristää ajettaessa. Talviaikana myös vanteiden sisäpinnalle kertynyt lumi ja jää voi aiheuttaa täristystä ratissa tai penkissä. Vanteen sisäpinta olisi syytä puhdistaa lämpimässä tilassa huolellisesti ennen tasapainotusta. Tasapainotus alumiinivanteilla varustettuihin renkaisiin tehdään yleensä sinkkipainoja lisäämällä.

Onko aika ostaa uudet renkaat?

Kauttamme on tilattavissa yleisten hyväksi havaittujen merkkien renkaat halvemmista malleista aina testivoittajiin asti. Tule kaupoille niin katsotaan sinulle hyvän hinta-laatusuhteen renkaat.

! Hyvä muistaa

Talvirenkaissa: Urasyvyys lain mukaan tulee olla vähintään 3milliä. Suosittelemme kuitenkin ettei talvirenkailla ajettaisi jos urasyvyys on alle 5mm. Uusien talvirenkaiden urasyvyys on yleisesti 10mm.
Kesärenkaissa: Urasyvyys lain mukaan tulee olla vähintään 1,6milliä. Suosituksemme kesärenkaiden vähimmäis urasyvyydelle on 4mm. Urasyvyys uusissa kesärenkaissa on yleisesti noin 8mm.

Sähköautojen renkaista

Oikealla rengas valinnalla on etenkin täyssähkö autoilla ajaessa merkitystä. Sähköauton kasvaneen painon takia auto pysähtyy hitaammin kuin vastaava polttomoottori auto, siitä syystä on hyvä valita laadukkaat renkaat. Sähköautojen lisäksi myös Hybridi-mallien rengas valinnoissa kannattaa kiinnittää huomiota renkaiden kantavuuteen ja vierintävastukseen.
Kantavuus: Akustot lisäävät autossa painoa, joten rengasvalinnassa on kiinnitettävä huomiota vanteen kantavuuteen ja renkaiden kuormitusluokkaan. Nämä tiedot ovat tarkastettavissa auton rekisteriotteesta.
Vierintävastus: Varsinkin sähköautoissa renkaiden vierintävastus on otettava huomioon. Valitsemalla renkaat jossa on matala vierintävastus, auton toimintasäde yhdellä latauksella paranee.

renkaiden kausisäilytys Järvenpää
Rengashotelli

Jätä renkaasi meille kausisäilöön

Pyrimme tekemään renkaan vaihtamisen sinulle mahdollisimman vaivattomaksi. Jätä renkaasi meidän rengashotelliin kausisäilöön renkaan vaihdon yhteydessä. Pesemme ja säilömme renkaasi odottamaan seuraavaa renkaiden vaihtoa. Renkaiden kausisäilytys 99€ per kausi (noin 6kk).

Tiesitkö tätä renkaiden säilömisestä?

Renkaiden optimi säilytystila on auringolta piilossa noin 15 asteen lämpötilassa. Kosteus tai lämpötilan vaihtelu renkaan pinnassa ei tee hyvää renkaillesi. Väärässä paikassa säilöminen voi pahimmillaan lyhentää renkaiden käyttöikää merkittävästi.

Sen lisäksi ettei renkaasi ole viemässä tilaa nurkistasi eikä niitä tarvitse rahdata edestakaisin, meillä ne pysyy säilöttynä kuivassa tasaisen viileässä sisätilassa optimi olosuhteissa. Renkaasi pysyvät siis priima kunnossa seuraavaan vaihtoon saakka.

Tilaamalla renkaiden vaihtosi meiltä saat:

  • Mielenrauhan, tiedät että kaikki on kunnossa niin renkaissa, jarruissa kuin iskunvaimentimissa.
  • Tiedät aina etukäteen hinnan renkaan vaihdollesi, henkilöautoihin renkaiden vaihto on 30€, pakettiautoihin 40€.

Rengas sesonki käy yleensä kiivaimmillaan keväällä Huhtikuussa ja talvisin Loka-Marraskuussa. Talvirenkaiden käyttöajan ollessa lainsäädäännöllisesti 1.11 - 31.3 välisenä aikana jos sää sitä edellyttää.

 

Asiakaspalautteet

4.7
5/5

Simo

KIA Ceed (2016)

Erinomainen ja nopea palvelu. Neuvottiin myös tulevista huoltotarpeista. Suosittelen.

Marja

Skoda Octavia (2007)

Nuorekas, ammattitaitoinen ja asiallinen palvelu siisteissä tiloissa. Työnjälki hyvää

Terho

Volkswagen Golf (2012)

Joustavaa ja ystävällistä. Opaste kadulta puuttui, mutta ehkä tuleva muutto selittää. Tekivät pikkukorvauksella pari pikkuhommaakin, kun oli aikaa, sekä neuvoivat.

Juha

MINI COUNTRYMAN (I) (2006)

Kaikki toimi sopimuksen mukaan. Yhteydenotto puhelimitse hieman takkusi, mutta ehkä odotukseni oli hieman ylimitoitettu. Sain kuitenkin hyvää neuvontaa ja opastusta.

Mari

KIA Sportage (2015)

Hyvä palvelu

Jari

Ford Focus (2019)

Nopeasti vaihtui renkaat alle ja muutenkin aito meininki.

Merja

Citroen C5 (2006)

Hyvä ja nopea palvelu. Suosittelen!

Antti

Ford Focus (2005)

Loistava palvelu. Korjausprosessissa sai aina hinta-arvion etukäteen ja viimeisestä työvaiheesta ei veloitettu mitään, sillä kyse oli isommasta ongelmasta joka ei olisi enää alkuperäisellä työmääräarviolla korjaantunut.

Ota yhteyttä

Hyvä palvelu

Panostamme autohuollossa henkilökohtaiseen ja ihmisläheiseen palveluun. Tämä tarkoittaa meille sitä, että pidetään sovituista asioista ja hinnoista kiinni ja annamme työllemme normaalin takuun.

Palvelut

Laadukas työnjälki

Huollamme autosi ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti aina merkkihuollon huolto-ohjelman mukaisesti. Käytämme alkuperäisiä tai vastaavia varaosia, joka säilyttää autosi takuun.

Yritys

Luotettava toimija

Yrityksemme tärkein toimintaperiaate on toimia vastuullisesti. Kun etsit luotettavaa hyvän palvelun autokorjaamoa, meiltä saat kattavat autonhuoltopalvelut saman katon alta.

Yrityksen tiedot
Autopalvelu Aaltonen
Y-tunnus 2932132-6
Satukukanpolku 5 B 12
04430 Järvenpää

  • 0400406552

  • Varaa huolto

  • Sähköposti

  • Facebook

Ma - Pe
08:00 - 17:00
Viikonloppuna
Sopimuksen mukaan

Parasta palvelua autollesi!

Copyright © 2021 Autopalvelu Aaltonen